Då har jag äntligen träffat henne…

image

…ja och då undrar ni ju vem? Jo tjejen som jag snackat med över bloggen i över ett år. Minns faktiskt inte när vi fick kontakt men det var evigheter sen vi sa att vi får träffas och låta barnen träffas. Vet att jag var mammaledig på den tiden. 🙂 Mindy heter tjejen och vi bestämde att vi ses på Emporia för där finns en massa lekstationer för barn och vi mammor kan får våran latte. Som jag för övrigt spillde ut över hela mig och golvet, ja med hjälp av sonen! Snälla latte-pojken som stod och sålde gav mig snällt en ny och Isak ville fortfarande inte sitta stilla mer så bort till lekhörnan och rasta barnen!

image

Mindy är en riktigt härlig tjej och jag kände direkt att henne vill jag träffa igen. Vissa människor är bara så sköna och man känner inte att något är påkrystat och man kan vara avslappnad. Man behöver inte prata för mycket och inte för lite. Jag som är en väldigt pratglad person tycker det är skönt att träffa någon likasinnad. Att det inte bara behöver vara jag som sitter där och tjattrar. 😉

image

Jag passade på att köpa lite babykläder av henne som vi bestämt innan. Allt detta bara för ynka 100 spänn! Hon har ännu mer som hon vill bli av med men jag känner att jag nu har babykläder i överflöd men vill ni hitta lite kap så titta in i hennes blogg HÄR BLOPPIS.

0 svar på ”Då har jag äntligen träffat henne…”

  1. God kväll vännen..SÅ fint skrivit av dig gumman..Alltid kul med nya bekantskaper 🙂 Hoppas att du hittade bilen på rätt våning utan att virra runt på Emporia..
    Klart vi ska träffas snart igen.Träffas gärna nästa vecka så du får träffa min lilla påg med. 🙂
    Ha en fin kväll.kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.