Asså vissa människor kan verkligen vara elaka. Haft en grymt bra dag och hade värsta grymma träningspasset men kvällen slutade i tårar. Kanske bara att man man hade mer hopp om människor. Nu visade det sig att en person som jag började gilla som person inte alls var den jag trodde! Jag blir chockad, ledsen och besviken. Jag är en person som aldrig går in i något jag inte tror jag skulle klara av, jag är ärlig rakt igenom, jag tror gott om människor och är ingen som spelar Allan Ballan och försöker vara någon annan. Och jag skulle för allt i världen inte få för mig att trycka ner någon! Usch!!

Sen är idag en dag när jag är helt slut och inte orkar med att vissa människor beter sig. Jag stryker såna personer från mitt liv. Har inte lust att lägga min energi på sånt! 


Ett ställe förutom hemma som jag  trivs helt underbart på och där jag kan vara mig själv helt igenom är på mitt gym. Åh vad underbart att träna och speciellt när man haft vilodag igår. Ofrivillig sådan ha ha. 

Det blev ben, rumpa och axlar! Grymt bra pass och avslutade med såna upphopp på stepbräda som i videon nedan fast med en 5 kilos vikt i famnen! Wow vad tufft det var!