image

Ja idag lyckades jag att låta bli att snooza så länge utan gick upp efter en kvarts snoozande tror jag. Är ju rekord! Jag kan helt klart snooza en hel timme och jag kämpar för att bryta den vanan. Målet är att gå upp kl 05:00 på vardagar och kl 05:30 på helgerna. Jag har problem att gå upp när man egentligen borde studsa upp direkt när larmet ringer. Har ni några bra tips där hur fan man vaknar och går upp på bästa sätt på morgonen?

Hur som så blev det ju ett härligt ryggpass på L9-fitness och helt utan stress då jag faktiskt inte snoozat så länge imorse ha ha. Så underbart när allt bara klickar och det känns bra. Det går på rätt spår nu och min trötthet verkar minska. Jag är ju hela tiden lite trött men det blir lätt så när man jobbar dagligen och sällan är ledig. På min lediga tid vill jag klämma in träning och vara med barnen. 🙂

image

image

image

Idag var jag helt ensam på gymmet. Mysig känsla att ha gymmet för sig själv! Älskar den stunden jag får för mig själv på morgonen. Det är MIN egentid. Vad gör du när du har egentid?