Ja jag känner mig helt sjuk. På det sättet att jag bara vill träna typ hela tiden. Nu har det hänt! Jag har fått träningsinfluensa och det är inget man blir snuvig av bara beroende av träning är självaste symptomen.

image

Idag ställde jag kl på 05:00 och jag tänkte börja gå upp då varje dag så jag hinner träna. Jag mår så jäkla bra av det och det är så himla kul att träna.
Idag körde PW på löpbandet. Har sån träningsvärk i benen sen mitt PT pass med Magda i tisdags så bara att röra mig blir jag svettig av. Jag fick en sån härlig träningsvärk typ som man får i början. Det var också ett av det roligaste passen jag kört på L9-fitness. Det var både styrka och kondition i ett.

image

image

Jag fick springa, göra olika magövningar, använda vikter och kettlebell. Svettigt värre men så jäkla kul att se hur mycket man kan pressa kroppen!

Snart är det dags att göra en kroppsmätning igen och det ska bli spännande att se resultatet denna gången. Det kan liksom inte annat än att visa på resultat så som Magdalena pressat mig ha ha.

Igår tränade jag också hemma med kettlebell. Man kan göra så mycket med den. Helt fantastisk uppfinning.
Hur går det för er mina läsare?