Julkalendern 2016, Tävling, Vinnare

Tävling Lucka 5 – mysig stor snutte!

Bättre sent än aldrig eller hur!? 😉 Dagens lucka blev försenat idag men nu är den här! Lucka 5 är öppen och jag tävlar ut en super mysig större snutte som är som en lite filt men ändå en större snutte. 

Du kan läsa mer här ~>Sojka Design<~ och se mer bilder på snutten som är en perfekt gåva till den lilla bebisen.

För att vara med och tävla om en snutte svara på frågan: varför vill du vinna en snutte och vilken färg skulle du välja om du vann?

Sista dagen att tävla är den 12:e december och vinnaren presenteras i detta inlägg. Vilket innebär att ni själv får hålla koll på om nu vunnit och då kontakta mig på min mail info.sojka@gmail.com

Går det för lång tid så väljs en ny vinnare! Lycka till!

Sojka Design Facebook 

Sojka Design Instagram 

Grattis till vinnaren som är:

Maja Lind

Maila mig så skickad vinsten! 🙂 Grattis

Du kanske också gillar...

36 Comments

 1. Jag vill vinna en rosa snutte till lillasyster Juni för hon brhöver denna fina gosiga snutten. 😍😘

 2. Emmy says:

  Jag skulle vilja vinna en rosa för att ge till min lillebror som ska få sitt första barn i mars, en liten flicka <3

 3. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna en rosa snutte till min kusins barn. Det skulle bli en uppskattad och fin liten julklapp.

  Kram Sanna

 4. Jag är gärna med och tävlar. Har en kompis som har en liten tjej så en rosa snutte till henne skulle jag gärna vinna.

  Har tipsat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/05/lucka-5-sojka-1212/

 5. Camilla Wihlborg says:

  Min yngsta dotter önskar sig den rosa snutten, så hon kan mysa med den när hon ska sluta med tutten…

 6. Irene Eliasson says:

  Båda mina barnbarn, använder snutten både som tröst och när dom ska sova. Det dom gillar allra mest, är den lilla tvättlappen, som är fastsydd på snutten. Den ligger dom och håller i när dom somnar. Så denna fina snutte, skulle jag vilja ge till mitt nyaste barnbarn, som nu är en månad gammal. Tycker det är skönt att dom har nåt som tröstar när dom är ledsna eller trötta.

 7. Johanna Källberg says:

  Då jag är gravid med nr 3 som är beräknad i januari så skulle de vara toppen att vinna den turkosa till den lilla. Har den rosa till nr 2 och älskar dessa snuttar. Hon är 3 år och älskar den som bara den. Hoppas på tur och att man vinner. Tusen tack för en underbar snutte. 😊

 8. Jennya Johansson says:

  Hej!
  Va duktig du är.
  Jag är med i lucka 5. Gillar på FB under Jennya Johansson och följer på Insta under jennyannhbg.
  I Juni månad blev jag farmor igen till en liten tjej som heter Juni. Eftersom jag och min son bor långt ifrån varandra så har jag inte träffat familjens senaste tillskott, men jag ska flyga upp över jul och mysa med båda barnen och alla fyra barnbarnen. Längtar och tycker att dagarna går för långsamt.
  Om jag har turen att vinna så hoppas jag på en “typiskt tjejfärgad” snutte (rosa/lila) som jag kan ge till Juni.
  Jag delar tävlingen på min FB-sida. Kram Jennya

 9. Maria says:

  Skulle vilja vinna en blå snutte till min son då han i snart två års tid har fått åka fram och tillbaka till läkare och genomgå operationer pga ett sår som vägrar läka och pga sin autism så tycker han att det blir extra jobbigt med all beröring och inte veta exakt vad som händer så en snutte hade han haft en chans att gömma sig i när det blir för jobbigt

 10. Maja Lind says:

  Åh, så fin! Den skulle vara fantastisk att vinna till min son som är 7 månader. Han har precis upptäckt att snuttefiltar är the best ♥. Det började med att ha tog mitt täcke som snutte, men sedan sin egen filt. Men snuttar han med sin filt räcker den inte runt honom. Så en separat snutte behövs absolut från och med nu! Det är så gosigt när han grabbar tag i den, lägger den över näsan och stoppar tummen i munnen ♥♥♥
  En blå hade varit fin, men han skulle bli lika glad för en rosa 🙂

 11. liselotte says:

  Jag vill gärna vinna en blå, för i februari skall jag bli mormor till en liten kille, och denna fina hade ju passat perfekt då

 12. En snutte med rosa med rosa skulle få flytta hem till mig och lilla Clara , 7 veckor!

 13. Jag vill vinna en rosa för att ge bort till sambons barndomskompis som ska ha barn i början av året.

 14. Therese Kunnas Franzen says:

  Jag skulle vilja vinna en rosa åt.min väns lilla parvel nova på 5 månader.

 15. Isabella Lara says:

  Jag skulle vilja vinna den rosa snutten till min 5 månader gamla dotter. Den skulle vara perfekt till henne då hon börjat gripa tag i allt som hon ser och sen stoppar i munnen. Då kan hon få använda den här istället , att både hålla i och dregla på. Blir nog en favorit 🙂

 16. Ingrid Dahl says:

  Jag skulle gärna vilja vinna en blå snutte, till min älskade lille putte. Han älskar att gosa och mysa och med denna filt slipper han också frysa.

 17. Amanda says:

  Perfekt julklapp till minstingen här hemma! Skulle vilja vinna den rosa! 😀

 18. Camilla Wiklund says:

  Åh, min kompis har fått barn men ännu ingen present…jag skäms! Det här skulle ju passa perfekt som välkommen till världen gåva! En blå tack

 19. Therése G says:

  Skulle välja en rosa filt om jag vann. Med mina äldsta dotter på nu 3.5 år kämpa jag med typ ett tiotal olika snuttar men ingen passade. Hon ville bara ha sin napp, vilket resulterar i att hon är en nappunge och har svårt att släppa nappen. Lillasyster är nu 4 månader. Jag kämpar för fullt men ännu har hon heller inte hittat en snutte hon vill ta. Bara filten hon har som täcke. Denna var ju urgullig och ser hur mysig ut som helst så jag hoppas hon skulle fatta tycke för denna. Den påminner lite om hennes filt och tror hon skulle kunna övergå till denna snutte.

 20. sarah says:

  Jag vill gärna vinna den blå snuttefilten till mitt lilla lyckopiller i magen som beräknas kommer ut efter jul.
  Kramar

 21. Annica L says:

  Skulle vilja vinna en rosa till yngsta dottern.

 22. I slutet av Maj ska jag bli faster igen. Har ju snutten till Hugo och där gjorde den stor succe. Skulle därför vilja vinna en trukos till mitt blivande brorsan.

 23. Sandra Johansson says:

  En snutte till min lilla tjej vore såå mysigt . Vi gjorde misstaget att varken köpa nappar eller snuttar denna gång ( av någon anledning tänkte vi inte på det för att storasyster inte ville ha något sådant ) självklart fick vi världens snuttigaste mystjej som älskar att somna med kinden emot något mjukt o gosigt

 24. Andy says:

  Skulle vilja ha den med rosa detaljer till min yngsta dotter. 😀

 25. Marie says:

  Jag skulle vilja vinna en rosa till min 1åriga dotter som är som besatt av sin snutte hon har nu men den är så söndertvättad att hon skulle behöva en ny.

 26. Skulle vilja vinna en blå till sonen på ett år!
  Gav bort en sån snutte till en bekant som fick barn för snart två år sedan och minns fortfarande hur mjuk och fin snutten var.

 27. Jessica Olofsson says:

  Jag skulle vilja vinna en rosa till bebis i magen. Vet inte vad det blir mer än en efterlängtad familjemedlem. Så jag väljer den färg som jag älskar och då blir det rosa.

 28. Jenny dybner says:

  vill vinna denna snuttefilt till min son som snart är 8 veckor. han vägrar ta napp, och har svårt att komma till ro. Hade kanske hjälpt med en mysig snuttefilt som luktar mamma och pappa, att få komma till ro med den.

 29. Michaela Lindh says:

  Jag vill vinna denna till min underbara guddotter som kan ha en extra snuttefilt när hon ibland sover hos mig och min sambo 🙂

 30. Så fin. Önskar mig en rosa till mitt barnbarn som kommer i maj

 31. Sofia Andersson says:

  Jag vill ge en snutte till min dotter i jul,
  det skulle både hon och jag tycka var kul!
  Min tjej skulle mysa och gosa,
  och bäst passar den rosa!

 32. Caroline says:

  En blå till mitt nya brorsbarn som kommer nästa år, det hade blivit en jättefin julklapp till min kära svägerska! 🙂

 33. Anna L says:

  snutte till efterlängtad liten

  Grå?

 34. Jag vill vinna en blå filt till lille Axel som såg världens ljus för en månad sedan. Han har haft problem med att få i sig tillräckligt med mat, därför varit ledsen ofta och skulle verkligen behöva tröst av en snutte!

 35. Sofie says:

  När kommer vinnarna upp i dom olika tävlingarna?☺☺

  1. Sojka says:

   Vinnaren presenteras ikväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.