Julkalendern 2016, Tävling, Vinnare

Tävling Lucka 12 – babykläder från Maxomorra!

I lucka 12 hittar ni sol och värme i samarbete med Maxomorra. Detta söta set är i storlek 62 och är urgulligt tycker jag. Vad gör en inte gladare än ett litet liv och sol på det i dessa mörka tider!? 🙂

För att vara med och tävla svara på frågan: Vad gör du för att ljusa upp vardagen dessa mörka tider på året?

Sista dagen att tävla är den 20:e december och vinnaren presenteras i detta inlägg. Vilket innebär att ni själv får hålla koll på om nu vunnit och då kontakta mig på min mail info.sojka@gmail.com

Går det för lång tid så väljs en ny vinnare!

Och vinnare är Maria Karlsson! Maila mig din adress så skickas vinsten! 🙂

Du kanske också gillar...

27 Comments

 1. Ingrid Dahl says:

  För att lysa upp mörkret i vårt hus, tänder jag självklart en massa ljus. Sen är mitt tips att varje dag gå ut, för utan dagsljus blir man helt slut.

 2. Tina Pedersen says:

  Jag tänder ljus i massor myser med mina barn,pysslar o bakar.. O kurar upp mig med en go Bok..

 3. Jojo says:

  Tar mig ut till något köpcenter i stan – där finns garanterat glada barn! Att se livsglädje lyser alltid upp!

 4. Sofia Andersson says:

  Jag försöker få lite dagsljus utomhus varje dag, och glädjas över viktiga saker i livet, att vara frisk, äta mig mätt och sådana saker som vi i denna del av världen ofta tar för givet!

 5. Jag flyr verkligheten med film, försöker att inte missa den lilla gnutta solljus ute varje dag och drar för persiennerna när det blir mörkt ute för att slippa se hur mörkt det är.

 6. Hilda Carlsson says:

  Jag har dille på tända ljus. Massor ska det vara:)

 7. Hannah says:

  Tvingar min bror att skicka bilder och videos på min två månader gamla brorson. Som jag gärna skulle vinna detta fina set till 😍

 8. Det jag gör för att ljusa upp vardagen är att spela mycket spel hemma med töserna.

 9. Vi tänder en massa adventsstjärnor och julgran.

 10. Maria Karlsson says:

  Jag försöker passa på att umgås så mycket som möjligt med vänner innan alla beger sig till olika orter för att fira jul. Skratt bringar alltid ljus! Det lilla solskenet i familjen är däremot hemma, och jag vll självklart överraska henne med lite nya och piffiga kläder 😀

 11. liselotte says:

  Detta set skulle passa jättebra till mitt barnbarn som kommer i februari. Jag försöker göra det mysigt med olika lampor och ljus och nu massa julpynt också

 12. Barbro Larsson says:

  Wow så fint skulle älska att se nästa barnbarn i den här dressen!
  Jag älskar julen så fullt med ljusstakar och stjärnor, har 14 fönster där jag först byter gardinerna sedan har jag ca 300 tomtar att göra landskap med och älskar att tända ljus så fort det blir lite skumt. Är obotad optimist och trivs trots tråkigheter i familjen för – det ordnar sig – brukar göra så!

 13. Michaela Lindh says:

  En massa julpynt och tända ljus om kvällarna lyser upp dagarna för mig 🙂

 14. Amanda says:

  Tända ljus och sprida energi!

 15. tänder en massa ljus och leker med sonen samtidigt som jag håller nyfödda lillasysters i famnen och lyriskt njuter av min lilla familj.

 16. Anette Eriksson says:

  Tänder en massa ljus i badrummet och tar ett skönt väldoftande bad 🙂

 17. Jennya Johansson says:

  Hej!
  Jag hänger på i lucka 12.
  Jag muntrar upp mig själv genom att gräva ner mig i någon bra TV-serie. Det finns ju så många och att maratonkolla är min grej. Jag spar gärna några avsnitt och ser flera på råd. Det får mig att “härda ut” och det är avkopplande att fly in i en annan värld ibland. Det ger energi och kraft.
  I somras blev jag farmor igen till en tjej. Jag har ännu inte träffat familjens senaste tillskott men i jul får jag se underverket. Detta set skulle passa henne perfekt.
  Kram Jennya

 18. Maria Lundin says:

  Vi tänder ljus och julstjärnor i massor. Ser gamla filmer med barnen som vi själva tyckte om i deras ålder och skrattar tillsammans. Vi fikar lite extra och bjuder hem både våra och barnens vänner. Spelar spel och tar långa sovmorgnar på helgerna med sconesfrukost och nyhetsmorgon. Vi känner på min mage där deras småsyskon ligger och fantiserar om vad det är för liten filur som ligger där.

 19. Kristina says:

  Ingenting. Låt det vara mörkt. Snart vänder det och blir ljust. Bakar något gott för att ta med ut nästa dag då solen säkert skiner.

 20. Sofie Altuntas says:

  Jag brukar hänga upp en massa fina ljusslingor i lägenheten och tända en massa ljus. Det brukar hålla mitt humör uppe. En mysig period tycker jag. Ser inget negativt med mörka årstider 🙂

 21. Hannah says:

  Jag lyssnar till Julmusik som har en stark budskap och påminner mig att allt handlar inte om mig! O Kom låt oss tillbedja, o kom låt oss tilbedja, vår Herre Krist!

 22. Sara Källström says:

  Jag försöker fånga in det lilla ljus jag kan på dagen! Går ut när solen lyser och bara suger in all värme och ljus! Sen så tänder jag mycket levande ljus på kvällarna också!

 23. Emmy says:

  Är ute mycket med mina två små tjejer och plockar kottar och annat mys i skogen sen går vi in och tänder massor ljus och pysslar av det vi hittat. På så vis får vi både naturligt ljus och mysigt ljus 😀

 24. Åsa says:

  Jag klär mig i färg! Min 3,5-åring sa häromdagen till mig när vi var på Ica: “Mamma, det är så bra att du har gul jacka för du är så lätt att hitta! Alla andra vuxna har svarta jackor”.

  Det ljuvliga kläderna skulle lillasyster få. Tillsammans är mina barn solen i mitt liv ☀️.

 25. Therése G says:

  Jag tar alltid fram julbelysningen tidigt. Jag tänder upp med slingor och stakar, Klär granen och tar fram fler ljuslyktor och levande ljus. Allt för att göra hemmet så mysigt som möjligt.

 26. Jessica Olofsson says:

  Ligger i soffan ser en favorit film och känner alla sparkar i magen. Det är fullt tillräckligt för att jag ska känna ljus inom mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.