Ni som har följt mig ett tag vet att jag käkar Purition Bodysculpt Shake. Ja dricka eller käka. Man dricker ju faktiskt det men det är ju frön och nötter som ger tuggmotstånd. Jag är sjukt nöjd med det och nu finns det äntligen ute i handeln. Iaf Svenskhälsokost.se är först ut i Sverige med att sälja det. Naturligt sötat med stevia. Den finns i flera olika smaker och vill ni läsa mer om vad jag tidigare skrivit om det så klicka HÄR och scrolla ner.

Iom det nu finns ute och köpa så vill jag ju att ni ska få prova på det med! Så därför har jag sett till att ordna en tävling till mina härliga läsare. Jag har 3 stycken påsar av Purition Bodysculpt Shake, en av varje smak som ska tävlas ut. För att läsa mer om produkten klicka HÄR. Jag är så glad över produkten så därför är jag så himla glad att kunna dela med mig av detta! 😀

purition tävling

 Vinn Purition Bodysculpt proteinahake hos Sojka

i samarbete med LUBfoods.

Tävla du med HÄR!

(Kan också användas som måltidsersättning)

Enkla tävlingsregler, svara bara på frågan:

  • Svara på hur många smaker det finns av Purition Bodysculpt Skake samt välj ut vilken smak du skulle vilja vinna och motivera kort ditt svar. Klicka in här för att få hjälp med svaret.

Enkelt, det var allt! Men självklart skulle vi bli jätteglada om ni på något sätt ville dela tävlingen på facebook eller i din blogg (använd då gärna bild och kursiv text ovan).

Gilla gärna LUBfoods och Sojkas framtids facebooksida.

Tävlingen avslutas 28 januari 2014 kl 23:59, vinnaren publiceras i min blogg så fort som möjligt dagarna efter och du får själv hålla koll i min blogg för att se om du vunnit. Vinnaren kontaktar sen mig via mail för att få vinsten. Lycka till!

Eventuell vinstkatt betalas av vinnaren