Då var det dags för lucka 9! I dagens lucka hittar du en gruppkurs för 6 personer värde 1200kr i samarbete med Make Up Store Östra Rönneholmsvägen i Malmö. 🙂

GRUPPKURS

Denna inspirerande 2 timmars kurs hålls för ca 6 deltagare. Vi går igenom en full Makeup där deltagarna får sminka sig själva med hjälp och rådgivning av en Makeupartist!

Makeupartisten hjälper till med individuella färgval, former, råd och tips. Efter kursen får ni 20% rabatt på hela ordinarie sortiment!

Värde 1200kr (för 6 pers)

För att vara med och tävla motivera bara ett kort svar varför du vill vinna i en kommentar här under.

Sista dagen att tävla är den 16:e december och vinnaren presenteras i detta inlägg. Vilket innebär att ni själv får hålla koll på om nu vunnit och då kontakta mig på min mail info.sojka@gmail.com

Går det för lång tid så väljs en ny vinnare!

Och till alla som läser detta är välkomna till Lusseöppet på Make Up Store Östra Rönneholmsvägen den 13/12 kl 11-16! 🙂

“Dessa exklusiva timmar har vi fyllt med inspiration, julklappstips och upp till 30% rabatt! Vi bjuder även på lite Lussefika och två stycken Makeup-artister på plats för att kunde ge dig de bästa råden! Varmt välkomna!”

Då var det dags att presentera vinnarna! Make up store har valt att välja fram 5 stycken vinnare som vinner vars en make up kurs värde 1200!!! 😀 och vinnarna är:

Maria Karlsson

Michaela Lindh

Anna L

Angelika Chong

Mari Zander 

Maila mig för att gå era vinster! Grattis!! 🙂