…men vi har haft det barnledig med barn om man säger så. Hmm… nu undrar ni men jag ska förklara kort så fattar ni! I flera dagar har Isaks sovtider varit helt uppåt väggarna och han har somnat sent på kvällarna. Idag höll jag honom vaken till efter kl 12:00 och då sov han som han skulle efter kl 12:30. Kl 17:00 höll Isak på och somna och han var gnällig. Då bestämde vi oss för att ta en promenad så vi klädde på Isak och han piggnade till och tyckte det var skit häftigt med alla bilar ute.

Vi bestämde oss för att ta en runda nere på köpcentret och Isak hade så mycket att titta på så han gl

ömde nog av att han var trött. Vi passade på att handla lite sen när vi stack hem igen så somnade han till i vagnen. Jag försökte snacka med honom men han var så trött. Klockan hade precis passerat 19:00 då. Så jag tog upp honom så fick M bära honom. Lite halv trött men ändå vaken gjorde jag välling och gav till Isak och sen somnade han. Klockan var nästan 19:30 då.

Jag började med maten och det blev tacos! Gott nu efter all julmat för det är fan tjatigt nu! Så ikväll blir det mys med film och lite julmust, ja jag vet men jag är beroende av julmust så jag vill ha det in i det sista.

Isak sover fortfarande! Helt galet, efter att ha haft en så jobbig period men hoppas verkligen natten blir bra. 🙂