Jo trevlig, förutom förkylning, näsblod och munsår så underbart haha.

Imorgon är det iaf rul! Och jag ser fram emot det. Fast med blandade känslor då det är så overkligt! Har jag verkligen en bebis där inne? Jo allt tyder ju på det haha.

Sambon tycker det är spännande! Han är så nyfiken på om det är pojke eller flicka. Och ja, vi kommer ta reda på det. Jag kommer ju inte kunna hålla tyst om det så lika bra att vara ärliga. Ha ha och bara för det så säger dem säkert att dem inte kan se! Skulle inte förvåna mig!

Idag kommer en vän från Iran på besök, har inte sett henne sen mamma gick bort och hon kom ner! Ska bli kul att se henne. Hon var även mammas bästa kompis.

Sorgligt det är, nästan ett år sen mamma gick bort. Det är så svårt att förklara dem känslorna man har angående att ens mamma har dött. Det mest overkliga hände. Och jag har alltid sagt att jag aldrig skulle överleva om just mamma gick bort. Och sen hände det mig! Man tror ju aldrig det händer just mig eller oss. Men jo visst båda jag och mina syskon var tvungen att hantera det och överleva. 6 Juni är det exakt ett år sen! Saknar henne så, och det som känns mest just nu är att hon inte fick uppleva sitt första barnbarn…

Bilden nedan är från när mamma precis kommit hem efter att ha fött min syster. Mysig bild med min syster, mig och mamma.