Precis haft möte på jobb…

…och gissa vad glad jag blev när mötet var slut! Dålig luft och jag kände mig svimfärdig där inne i mötes rummet. Längesen vi hade möte och trodde inte jag skulle känna så. Var verkligen hämskt och fick koncentrera mig så det inte blev värre. Fick mest stirra in i bordet haha.

—–

Du är på dag 137 av 280. (48,9%). Och det börjar närma sig halvtid! Yes!! hihi…

0 svar på ”Precis haft möte på jobb…”

  1. När man läser 280 dagar så känns det helt GALET lr hur!! Hur är det möjligt tänker man men sen vips så har man gått halvtid och nu lite till! :O)Ha en fin dag!

  2. Ha ha ha. Oj jag såg inte att randen syntes så tydligt. Det är från mammalegginsen. Det var en söm mitt på magen. Kanske ska skriva in det vid kortet.

  3. ja usch visst är det jobbigt med möten nu.. känner mig så himla trötter jämt nu :)snart halvtid för mig med :-Dkramis

  4. Jag kan liksom inte tänka mig att någon annan företagare som skulle kunna göra så.Du skulle kanske inte ringa upp dina kunder i efterhand och typ säga "Hejhej, min semesterersättning har ökat med 2,9% i år och ett av nagellacken du köpte med dig var dyrare än jag trodde, så jag skickar en faktura på 39,90!"Eller..? 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.