Ställde mig på vågen i morse och vips så stod det ** haha… precis som om jag ska skriva. =P Jo iofs jag har faktiskt gått upp hela 6,9kg!!! Fattar ni?! Stackars jag har gått över 75kg gränsen. =( Hela 75,6kg stod det faktiskt idag.

Och bara tänka sig att jag ska ner till 68,7 kg efter jag fött. Gärna enda till 65kg som är mål vikt känns redan nu långt ifrån och svårt. Men nu går jag bara upp upp hela tiden. Helt otroligt. Hur ska detta sluta?

Idag är det lill lördag och imorgon torsdag. Men för mig blir det fredag då jag tagit ledigt på fredag. =) Weee… och inskrivning!!

Hörde att Fridas syster nog är lika långt gången som mig. =) Vad skoj! Sen fick jag höra att en annan vännina har börjat försöka nu göra bebis. =) Dem är på första försök, men gud vad skoj det skulle vara om hon med blev på smällen. Och sen hoppas jag så att min moster lyckas snart. Hon har det jobbigt stackaren. Men först ut är min andra Frida kompis som ska ha nu i sommar. En liten sommar pojke. =) Blir några bebisar omkring ändå. =D