Så trevligt det var. Jag körde och hämta upp henne(Jenny) och vi åkte direkt till Babyproffset och hemta babyboxen. Mycket reklam i och det sämsta var att allt var från 2009. Så vetti f*n om jag har användning för reklamen. =) Men men mindre slösa för mig då hihi.

Det är en sån blöjhink man kastar blöjor och inuti fanns reklam då som sagt, tidningen vi föräldrar (från 2009) Nyblivna föräldrar (vår sommar 2009) (kanske finns nått nyttigt ändå men visst bli man besviken. =( , olika brochyrer, amningsinlägg (2 olika att testa, en liten nessesär (vet inte vad man ska ha den till men den var söt =), test lactasyl intim tvål och blöjor, det sötaste var nappen vi fick till. Hur är det nu, alla nappar och sånt kokas innan användning??

Tror inte jag glömde nått, men vad sött att jag ska ha sånna små blöjor till vår lilla Isak! =D

Köpte också vars en lite nappflaska för 5kr st, kan man ju inte låta bli, till lite vatten eller saft till bebben. =) Efter det så stack vi till burlöv center, käkade någon kyckling med nudlar och köpt blev det en bok Mitt första år. UR söt! Fick också Jenny att köpa boken på smällen som jag tycker är super bra! =)

Vad gjorde vi se om vi inte yra runt i bilen. Ja till slut blev det lite svågertorp fast vi han inte till Babyland för dem hade precis stängt. Men det får bli en annan dag. Vagn kollade vi ju på Babyproffset och jag är ganska säker på vilken vag jag vill ha. Kostar ca 5000kr så ja det blir nog den en Teutonia Mistral eller cosmo. Cosmon är dock lite dyrare men vi får hoppas på någon utförsäljning då hihi.
Sen blev det hem till mig, bygga hennes naglar och sen blev det middag på El Patio, 3 rätters med först vitlöksbröd, sen planka och sist glass med chokladsås och grädde. =P Jummi! Och sen hade hela dagen och kvällen passerat och jag var hemma kl 23:00 och bums i säng! =D


Tack Jenny för en hel dag!