Ja tänka sig att jag nu är ledig ett långt långt tag. Trodde aldrig denna dagen skulle komma ha ha. Men det gör den ju. På måndag är det exakt 2 månader till beräknad förlossning. Elias ligger och trycker och tror han även sparkar på mina revben. Isak låg också så för jag har ont på samma ställe som sonen så det är därför jag är säker på att han vänt sig med huvudet ner fast mer exakt vet jag den 29:e januari då vi har tul.

2013-01-18 08.26.17

Idag överraskade Frida min kollega mig på frukosten på jobb med att tända en massa ljus. Blev så himla mysigt. Känns lite märkligt att lämna och jag trivs så bra med mina nya kollegor som jag fick arbeta väldigt kort med men jag antar att jag får jobba lite med dem när jag kommer tillbaka. Om jag kommer tillbaka men nu känns det som att jag kommer tillbaka.

2013-01-18 08.25.59

Det känns också så skönt för flera över mig har sagt att dem jätte gärna  vill att jag kommer tillbaka. Och att dem helst inte hade velat att jag ska gå hemma nu. Fått en massa beröm och lycka till. Men det jag funderat på är att jag vill utvecklas mer och kanske ta någon utbildning. Antingen kanske när jag är mammaledig eller kanske ta tjänstledigt sen om det är en längre utbildning men jag får se. Får kolla upp lite mer för det ska vara något som man verkligen känner att man kan brinna för.

2013-01-18 08.26.56

Min fina kollega som syns i bilderna! 😉

2013-01-18 08.28.39

Jag blev sen glatt överraskade av alla mina kollegor som kallade in mig i köket för där var det uppdukat med bakverk och presenter. Jag kände det lite svagt på mig så var ju lite nervöst att komma ut dit men det var så fint det jag kom ut till. Alla önskade mig lycka till och jag fick ett kort och 3 fina paket. Jag förväntade mig verkligen inte så mycket som jag fick men tacksam är jag och en riktigt lyckad dag. 🙂

Just nu sitter sonen med min mobil och spelar då jag hittat Barn Mode som gör att Isak kan spela säkert på min mobil. Äntligen har jag upptäckt fördelarna med barn appar! Så har inte kunnat ta bilder på mina presenter. Men ska lägga honom strax så ska försöka lägga upp det så fort jag nattat honom. Ses!