image

Jag känner mig något sliten. Isak väckte mig kl 04 och kl 05 var han pigg och ville leka. Och jag ville sova. Till slut somnade vi om till kl 06. Självklart har Elias också väckt mig på natten och vi har somnat om. Vissa nätter är så och några få ggr får jag sova lite bättre och nästintill aldrig får jag sova en hel natt ostört. Med mycket att göra med affären. Mycket samtal som ska ringas och det är så mycket mer än vad man tror när man ska öppna butik.

Inte nog med det så glömmer jag saker. Jag tror det är stressen med allt. Jobba och sen vara med barnen. Jag måste också jobba lite efter arbetstid men försöker göra det snabbt och fokusera på barnen. Vänner och familj blir lidande. De klagar på mig varför jag inte hör av mig. Jag glömmer födelsedagar. Folk blir sårade. Tyvärr är det en sån period nu. Jag har aldrig öppnat en butik. Jag har aldrig varit i denna situationen tidigare. Jag tycker det är kul samtidigt som det är mycket att göra men går omkring med dåligt samvete. Jag kanske inte varit den bästa att höra av mig tidigare men i April – maj har varit värst.

Jag hoppas alla berörda förstår. Och hoppas att riktiga vänner förstår min situation och inte bara blir sura. Och jag är inte sur på någon jag har bara skit mycket att göra! ❤