Ja dessa tips är ju inte bara tips för gravida utan för alla kvinnor egentligen. Det finns viktiga tillskott som är bra och få i sig men speciellt som gravid och ammande. Produkterna jag ska skriva lite då och då om är helt ofarliga för gravida och ammande och dessutom kan även vegetarianer och veganer käka dessa. Helt utan onödiga tillsatser. Renhet och säkerhet har högsta prioritet hos Helhetshälsa. Finns att köpa hos Bodystore.com! 

Järnsaft från Helhetshälsa – Järn är ju något som behövs extra mycket när man är gravid. Denna Järnsaft dricker jag. en är dessutom rätt god tycker jag. 10 ml om dagen och då får i dig 95 % av RDI och den är även berikat med C-vitamin, B6-vitamin, B2-vitamin, B1-vitamin, Folsyra och B12-vitamin. Vilket är viktiga vitaminer att få i sig. Jag tar ju inte något vitamintillskott nu när jag är gravid för jag kände att jag inte mådde bra av det. Men denna mår jag utmärkt av.

Min barnmorska sa dessutom att jag måste ta järntillskott för mitt blodvärde sjönk för varje dag. Då rekommenderade hon Niferex som jag käkade även förra graviditeten och jag märkte direkt att jag blev piggare. Jag skulle käka en om dagen. Men jag kände snabbt att jag fick problem med tarmarna vilket man kan få rent allmänt av graviditeten men också att man kan bli hård eller förstoppad av järntabletter. Men nu kombinerar jag järnsaften och tabletterna. Så varannan dag av varje så att säga. Men när mina Niferex är slut så ska jag bara köra på järnsaften. Den är dessutom jätte prisvärd!