Ja alla och alla. Vi flyttade ju hit för några år sen och sen har kag hört om andra som flyttat till Staffanstorp. Bl.a. en gammal kollega och en gammal klasskamrat som jag inte fått till att träffa sen de flyttade hit. Märkligt att det blir så när man väl bor ännu närmare. Men får väl ta tag i det någon dag.

Sen har vi ett par riktigt nära vänner till oss som bestämde sig för att köpa hus här och de bor inte alls långt ifrån oss. Kinga som jag gärna umgås med och hennes man är en av min mans bästa vänner. Samt så har de barn i samma ålder som våra.

Igår var de här och lekte. Isak hade tjatat om att han ville att Gabriel skulle komma hit. Vi var ju hos de i förrgår. Sagt och gjort kom de igår och de leker så himla fint nu. Speciellt de stora pojkarna.

Det avslutades med film för de minsta och spel för de stora. Jag kan dock inte riktigt fatta att tiden gått så fort och att våra stora pågar blivit så stora. Isak börjar skolan nästa månad och Gabriel börjar 1:an. En helt ny värld öppnar sig för se iom skolan och det känns märkligt att dagistiden är över liksom.