Elias, Familjen, Isak

Svårväckta barn..

I morse var det inte lätt att väcka barnen. Inte så konstigt att Isak hade svårt då han varit hemma i 2 dagar och fått helt fel på tiderna. Isak passa på med lite syskongos på morgonen. Idag gick lämningen på dagis bra och jag njuter av en stund för mig själv då Elias fortfarande sover i sin vagn. Idag ska jag bara ta det lugnt och vila upp mig lite. Man blir verkligen slut som 2 barnsmamma men det är samtidigt underbart. Hade inte bytt ut det mot något annat oavsett hur jobbigt det kan vara ibland. 🙂 Japp nu sa jag det, jag erkänner. Allt är inte en dans på rosor. Men vem trodde det? 😉

Du kanske också gillar...

0 Comments

 1. Det är lika delar en dans på rosor och trampa på alla taggarna 🙂 Men som du säger; man hade inte bytt ut det emot nånting annat. Även om man kanske ibland vill lägga ut dem på Blocket haha.

  1. Nämen precis! Så himla sant som du säger! 😀 Aj aj för taggarna! 😉

 2. Åh nu var det ett bra tag sedan jag var här märker jag.
  Grattis till ännu en son, vad roligt!

  1. Tack så mycket! 😀 Japp en lite son blev det. 🙂

 3. “ett barn är inget barn – två barn är två för mycket” myntade en kompis kompis! och visst, så känner ja BILAND (mer ofta än vad jag vill erkänna!). ingen dans på rosor alls, MEN god gud vad ungarna gör mig LYCKLIG! kämpa på! det är INTE lätt! KRAM!

  1. ”ett barn är inget barn – två barn är två för mycket” så bra och så sant som det var sagt! 😀 Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.