sollekplatsen

sollekplatsen

Jag lovade bilder från igår och såklart håller jag vad jag lovar! 🙂 Igår var vi nämligen på Sollekplatsen i Västra hamnen. Maria bor nämligen där så det var perfekt när vi tröttnade på att vara ute. Eller när Elias tröttnade på att vara ute. Han tycker att det kan vara lite för mycket av det goda, varmt, kallt, blåst och sol i ögonen om vartannat.

Första gången jag var där och verkligen inte den sista men det kommer dröja ett tag innan jag går dit igen. Den var inte så smart byggd för barnvagnar då det fanns gångar osv för att gå runt så det var svårt att hålla koll på Isak samtidigt som man hade vagn. Man fick liksom lämna vagnen och gå till Isak och det gillar jag inte riktigt. Men absolut när lillskrutten är större. Bärsjal funkar ju med men den hade jag glömt. Sen ska man väl inte ha en massa värdesaker med nästa gång.

sollekplatsensollekplatsensollekplatsensollekplatsenTack Maria och Emma för några trevliga timmar tillsammans. Kanske kan ni komma till oss nästa gång efter vi flyttat! 😉