Ja jag vill ju bara väl men ibland vill jag bara för mycket. Det är lätt att sväva iväg på allt detta som händer nu med flyktingar men faktum är att detta pågått länge och i flera år nu. Krig, barn som dör men det blev så verkligt för oss alla. Jag har gjort så mycket nu och jag gör och kommer göra mer. För saken är att detta är inget som bara kommer ta slut. Det kommer fortsätta och vi kommer behöva hjälpa hela tiden.

Men det jag måste säga just nu är att just nu måste jag lägga tiden på mig själv. Som många kloka huvud sa. Hur ska du hjälpa om du inte tar hand om dig själv? Ja mitt första försvar var ju att jag är så glad över mitt liv och det är så många som har det värre så varför ska jag inte kämpa och lägga på mer och mer och mer och mer att gör? Jag har ju det fortfarande bättre än många.

Men jag inser att det inte funkar i längden. Nu orkar jag inte dra upp allt jag gjort här för det är inget jag vill göra “reklam” med för det jag hjälpt med till välgörenhet och fortfarande gör och kommer göra fast i olika grader gör jag för att jag tänker mig själv om det varit jag i den sitsen och så har man ju små barn som man relaterar till och tänker på allt det hemska bla Syrier och Irakier har varit med om och är med om. Sen känslan att göra något och inte bara sitta och titta på. Det går bara inte.

Men för min del måste det finnas en balans på allt. Jag får ju inte glömma mina egna fantastiska barn. Det har varit så mycket fokus på annat även om det varit bra och de fått vara delaktiga så känner jag att jag behöver komma in i rätt balans med allt igen. Just nu måste jag försöka vara lite ego. Och det känns hemskt för jag tänker hellre på andra i alla fall men om jag ska räcka till för andra och min familj måste jag dra i nödbromsen med.

Nu blir det fokus familj, träning, jobb, hälsa, välbefinnande och tacksamhet.

image

Idag var det otroligt mysigt att hämta barnen från dagis. Vi lekte på lekplatsen och tog sen en liten extrarunda. Det var så mysigt och jag älskar promenader på hösten. Vet inte riktigt varför men har alltid varit så.

image

Barnen var också extra roliga idag men kan det vara mammas humör efter ett tufft träningspass som fick mamma Sojka att växa lite? 😉

Nä nu måste jag nog lägga mig. Klockan ringer kl 06:00 så då får jag kasta mig upp och till jobb! Ibland önskar jag att dygnet hade fler timmar. Tänk så mycket mer man hade kunnat hjälpa. Alla så kämpar och bidrar nu ni är hjältar varenda en av er. Jag har sett hoppet och ljuset och det är underbart! <3

Kramen!