image

…hårstrån! Jag har haft en otroligt trevlig dag samtidigt som jag är totalt slut då Isak gått in i en ny jobbig period samtidigt som Elias är i en tillväxtfas och detta klaffar helt underbart samtidigt nu.:)

Tänk att man kan ha det så otroligt trevligt och så jobbigt samtidigt. Ha ha livet av en småbarns förälder. Ena sekunden vill jag sätta ut barnen på blocket och andra så myser jag av underbara sekundrar eller till och med minutrar! 😉

Syster Louise myset fortsatte idag och det var skönt att slippa vara själv. Fom imorgon måste jag få ordning på rutinerna här hemma annars blir jag galen. Isak vill inte sova middag och sen somnar han för tidigt för att sen vakna och vara uppe till efter kl 22. Det blir värre och värre och jag måste bryta detta nu.

Han är vaken nu och kl är 23:06! Gah!
Fom imorgon gör jag så att jag börjar ett nytt försök att inte sova middag. Isak får vara ute och hitta på saker ute till senast kl 15 sen får vi hålla oss i närheten för åker han vagn eller bil så somnar han alldeles för sent om vi liksom är för långt hemifrån. En liten vila kan han få men inte mer.

Håll nu tummarna för oss!