image

Största oron har släppt nu. Nu kan man slappna av och inse hur orolig man faktiskt varit. Elias knöl är fortfarande kvar på magen och tydligen kanske han får leva med den där men att jag ska ha koll på den så att den inte växer.

Jo vad innebär det att hitta en knöl på kroppen? Ens egen eller en familjemedlem. Jo hela världen rasar för en stund och man kan inte tänka klart. Sen kommer det en våg förnuft och man inser att det kan ju vara något helt ofarligt. Så varför oroa sig i onödan? Men det är lättare sagt än gjort. Nu äter han som han ska igen. Han verkar vara sitt vanliga jag men det är jobbigt som mamma att se sina barn vara helt annorlunda än vad det brukar vara. Jag inser att jag inte varit mitt ultimata jag senaste dagarna. Det har liksom rört till det lite. Oron är svår att släppa men nu känner jag att jag kan lägga det bakom mig.

Idag hörde jag en ny låt på radion. Jag vet inte om jag fattade texten rätt men jag tänkte på hur det skulle vara att förlora ett barn. Och mina tårar gick inte att hejda. Jag kan känna mig in så i musiken. Och jag gråter också av lycka och tacksamhet över mina fina mirakel och att de är friska och alldeles mina. Att vara frisk har aldrig betytt så mycket för mig som när jag fick barn. Därför betyder hälsa så enormt mycket i mitt liv. Därav mitt intresse för kost, näring och hälsa. Att ta hand om sig idag och bygga en kropp till framtiden. För det kommer komma som en käftsmäll tillbaka på det så varför vänta? Varför chansa. Därför var det också en självklarhet att jobba med Forevers produkter. ❤