image

Ja är det något som är härligt så är det ju för tänk hur bra det är med en blogg som man kan skriva vad man vill och skryta sig gul och blå om sina barn! Ja det är underbart! 😉 Igår var vi på 3 månaders kollen för Elias och han fick också sin första vaccination. Jag som trodde jag var stålkvinnan nu och satt och höll Elias fick själv hålla tillbaka för att inte börja lipa när han började as gråta efter första sprutan. Fy fan vad hemskt! Minns inte att Isak blev så ledsen. 🙁 Sen ska dom ha den andra förbannade sprutan och Elias blev il röd i huvudet. Han så duktigt förbannad ut på bvc tanten. Ja om blickar kunde döda!

Innan den hemska sprutan fick han ju en massa beröm för att han hade så god kontakt, stabil och bvc tanten jämförde Elias med en 4 månaders. Ha ha man kan inte låta bli att dra på smilbanden. Jag tror ändå dom gjort det vad hon än hade sagt. Men varför blir man så mallig och stolt? Som om jag kunde påverka hans arv ha ha. Men han verkar på många sett mycket äldre än vad han är. Han får alla på fall när dom tittar på honom.

Längden låg på 61,5 cm och vikten på 6640 gram. Det är 310 gram mer än vad Isak vägde när han var 3 månader. Men Isak var 63 cm lång så inte konstigt om Elias ser tjockare ut. Hi hi… han har så gosiga kinder som man inte kan låta bli att pussa. Men däremot sa bvc tanten att det behöver inte betyda att Isak blir längre för bebisarna kan ha helt olika tillväxtfaser så Elias kan mycket väl bli längre än Isak ändå.

Då har jag skrytigt färdigt nu! ♥