Isak 2,5 år

Ja att få sova ut är lyx som småbarnsförälder. Men kan det kanske bli mer än bara lyx för mig? Nu har jag fått sova bra i 2 nätter. Jag har märkt också att går jag och lägger mig tidigare så får jag mer sömn. Ja det kan tänkas självklart men det är inte då jag brukar amma en sen gång innan jag går och lägger mig. Men nu när jag har lagt mig tidigare så har inte Elias väckt mig för att äta så därför har jag fått mer sömn. Jag tror han känner av att jag ligger där och då sover han bara. Mysigt!

Det var längesen jag fick sova så här. För första gången känner jag mig nästan utsövd! Isak somnade kl 19:30 och han vaknade 06:30 hörde jag och började leka i sitt rum. Jag la mig 22:30 och vet att Elias väckt mig någon gång för mat men minns tyvärr inte när. Men jag känner verkligen att jag måste gå och lägga mig kl 22:00 i fortsättningen. Och inte hålla på med sånt trams att vara vaken till 00 och det är ju lättare om Isak somnar i tid.

Idag blir det spännande att se hur jag förhoppningsvis ska hålla honom vaken länge. Hade varit skönt om han var vaken till kl 19:00. Men vi får se!

Idag blir det musiklek med Isak! Ska bli trevligt att gå dit. Blir sista gången för sen är det avslutning imorgon. Sen på måndag nästa vecka åker flera av oss från gruppen till Skånes djurpark. Det ser jag fram emot. Vi har varit med en gång tidigare men då var ju Isak mycket mindre. Nu kommer det vara extra roligt för honom. 🙂