pump 07

Nu har du chansen att vinna detta megapaket här i min blogg från philips.sePaketet innehåller nattnapparflaskvärmare, nappflaska och en elektrisk bröstpump! Det hela har ett värde på totalt 2 156:-

För att vara med och tävla gör bara dessa 2 enkla grejer:

♥ Följ min blogg via bloglovin.*<–LÄNK. Skriv i en kommentar vilket nr du blev. Nu missar du inga fler tävlingar!

♥ Svara på frågan: Vad tycker du är det bästa med denna vinsten?

*Har du inte bloglovin så är det väldigt enkelt att registrera sig endast med din emailadress HÄR och där kan du också välja att logga in via din facebook om du vill. Annars räcker som sagt email.

Tävlingen avslutas den 31 maj 2013 kl 23:59.

Därefter väljs en vinnare ut som presenteras i bloggen. Vinnaren får själv kontakta mig på info.sojka@gmail.com så håll koll på om du har vunnit. Lycka till! 😀

Avent
Så här ser paketet ut!

Jag vill också passa på att tipsa er om Facebooksidan, Philips Avent Sverige. Klicka in och gilla sidan så blir dom jätteglada och då kan ni även passa på att gilla min facebooksida Sojkas framtid. 🙂 Går ni även via Philips facebook sida så får ni även AVENTS produkter till rabatterat pris! Klicka in och se vetja!

Ni har väl inte missat Joller – En podcast föräldrar emellan! Ni kan lyssna på det både här direkt i webbläsaren, på iTunes eller via Spotify.

Eventuell vinstkatt betalas av vinnaren