Furby Furby 02 Furby 03 Furby 04

Första intryck av vad Isak tyckte om Furby var att den var läskig. Ha ha jag förstår honom då den pratar och rör sig. I början pratar den Furbiska och med tiden pratar den mer och mer Engelska. Den är för barn från 6 år men Isak roar sig med den varje dag nu. Den är ju som ett litet husdjur och även om den snackar lite engelska så gör det inget då Isak bara härmar och pratar Furbiska tillbaka. 🙂 Just nu hör jag hur lilla Furby sjunger och Isak sjunger med ha ha. Lite rolig tycker jag nog själv den är ha ha.

Nu har du möjlighet att vinna en exakt likadan liten Furby! Nu är sommaren här och det blir mycket utflykter med barnen. För att vara med och tävla berätta den bästa utflykten du skulle göra med Furby om du vann honom.

Var beredd på att han kan vara lite kaxig och glöm inte behandla honom väl. Allt påverkar hans personlighet så se till att behandla honom väl. 🙂

Tävlingen avslutas den 29 juni 2013 kl 23:59. Därefter väljs en vinnare ut som presenteras i bloggen. Vinnaren får själv kontakta mig på info.sojka@gmail.com så håll koll på om du har vunnit. Lycka till!

“Noo-noo dah doo-ay”

Här nedan kommer lite info om Furby:

Furby

Eventuell vinstkatt betalas av vinnaren