Inget nytt på den fronten. Och när det kom ett paket till Elias så tog Isak ju direkt hand om den!

lamaze 03

 “Så mamma nu kan du fota”

Ha ha ja för det gör jag alltid först. Jag menar det kan ju vara bloggmaterial. Jag måste ju ha miljontals bilder! Tänk så mycket man INTE har skrivit om. Ja man kanske skulle kolla igenom lite bilder och se om där är något kul någon dag.

lamaze 04

Isak var snabb att hämta ännu en Lamaze figur. Jo då nu hade han 2 stycken att gosa med. Och ja fortfarande och det också Elias leksak. 😉

lamaze 05

Mys 

lamaze 01lamaze 02

Denna nya leksak från Lamaze passar perfekt nu när Elias börjat krypa. Den har små hjul så att den rullar iväg när man kommer mot den så det blir lite aktivitet för det lilla barnet då barnet råkar putta bort den. Sen är den härligt rolig och prasslig. 🙂

Nu är det så där super bra igen för er läsare för vet ni va? Jag har fixat så att ni också har chans att få en egen Lamaze leksak! Bra va?

Och vad ska du göra för att tävla?

Jo enkelt, du motiverar kort dit svar varför du vill vinna.

Du får gärna dela tävlingen och gilla min facebook sida Sojkas framtid men såklart inget tvång.

Jag har flera tävlingar igång så klicka på kategorin TÄVLING för att hitta alla.

Tävlingen avslutas 10 november 2013 kl 23:59, vinnaren publiceras i min blogg så fort som möjligt dagarna efter och du får själv hålla koll i min blogg för att se om du vunnit. Vinnaren kontaktar mig sen via mail för att få vinsten. Lycka till!

Spread the love ♥ (Längesen jag skrev det men så bra budskap!) 😉

Eventuell vinstkatt betalas av vinnaren