Just nu ska jag injicera denna chokladbiskvi! Jag ska trösta mig för att kvällens planer gick åt skogen. Jag skulle ju på 4good kväll ikväll. Bara få vara med mig själv och en massa andra människor som också vill bli inspirerade. Det hände något på M:s jobb så han kunde inte komma hem. Han hade tagit bilen och just den bilen med bilstolarna. Jag fick också veta detta så pass sent att jag inte hann lösa det med att kanske ringa på en granne och fråga om dom kanske hade en bilstol att låna ut. Vilken besvikelse när man sett fram emot något. Men jag ska nog trösta mig själv. Har ju min chokladbiskvi.

chokladbiskvi

Till helgen ska jag ju till Fab mamas och det är ju snäppet större och kostar betydligt mer så det vill man ju absolut inte att något ska komma i vägen för. Det kommer bli en fantastisk kväll hoppas jag på. Men med nästan 60 bloggande kvinnor och 3 galna men coola arrangörer (Mira, Meekatt, Fnulan) kan det ju inte bli annat än bra! Eller hur?

kaos 01

Isak i sin fina t-shirt från Eggkids.

Så vad gör jag då ikväll då. Förutom att tröstäta då. Ja Isak fick jag till att se film efter att ha bombat sitt rum. Ja jag vet inte vad jag gör för fel för att få Isak att leka med lite i taget verkar ju inte precis funka här.

kaos 02

Sen har vi Elias. Ja som rullar omkring här hemma i sin Superman body. Det ser verkligen ut som att det är han som stormat till sig kaoset bakom sig. 😛

fleecejacka

 Jag i en av nyheterna från me&i.

Förresten så kommer det lite höstnytt här för me&i har nyhetssläpp idag. Du hittar alla nyheter HÄR. Jag själv fastnade för den mysiga fleecejackan.

news1_collage_bloggvän_sv