Efter 2 barn känner jag mig risig. Jag vill lyfta upp mig själv, ta hand om mig själv och ge mig själv ett lyft. Desto mer man förebygger och tar hand om sig desto längre ser man ung och fräsch ut. Jag har alltid sagt att den dagen jag börjar tex få rynkor så kommer jag göra något åt det. Har jag råd och det finns why not! Sen får folk tycka vad dom vill.

Det jag tycker är tråkigt är att man kanske ska dömas för att man vill fixa till sig själv. Det har ju skräckexempel och andra exempel sätt till ju. Så vi “vanliga” kan inte göra ingrepp. Jag tror helt klart det bara är så att vi “vanliga” kanske inte pratar om det och att det kanske inte syns att vi gjort några ingrepp och förbättringar på oss själva.

Imorgon ska jag fixa mina läppar. Nä inget gigantiskt här inte, jag gillar mina läppar men känner inte att dom är så fylliga som förr. Jag känner att jag ser mer sur än glad ut och mina läppar försvinner när jag ler stort. Jag känner att jag vill dela med mig av detta. För att visa att vi “vanliga” också kan, får och vill snygga till och göra förbättringar. Elvira känner jag mig trygg hos för jag gör mina ansiktsbehandlingar hos henne och hon lyssnar på mig.

Komplex för mina läppar. Ja det har jag. Tro det eller ej så har jag det lite grann. Inte så att det påverkar mig något jättemycket och jag hade säkert överlevt utan. 😉 Men jag hade mycket munsår som barn vilket gjort att jag också fått ärrbildning på min läpp. Bara något jag ser själv men jag har länge velat ha lite bättre form, få lite mer släta läppar. Jag hatar att måla läppstift. Jag gör aldrig det för jag tycker att dom är så jäkla rynkiga att det blir ful. Kanske är det att man rökt i så många år. Ingen aning eller så kanske jag alltid haft det så. Men imorgon ska jag prova på att fixa det. Jag vill ge ett bra exempel. Men visst jag får väl erkänna mig lite nervös. Men ni som känner mig vet att jag älskar att prova på nytt. Det är något jag brinner för!

Här kan du läsa mer om just detta. <—

Restylane_Before and After_017_Lips_LR