ko-ko-no tävling

Jag har valt att bära Ko-ko-no smycken till mitt giftermål och tyckte det var extra kul om jag kunde ordna en tävling för er läsare. Sagt och gjort så kommer en av er kunna vinna de vackra örhängena Earpieces ko-ko-no med 18 karat Vita Kristaller, välj mellan rosé eller silverfärgade. Ko-ko-no är ett av mina favorit märken när det kommer till smycken. Exklusivt, vackert och betydande.

För att vara med och tävla: ska ni gilla Ko-ko-no facebooksidan och/eller följa de på Instagram @kokonofashion.

Gå in och surfa runt i deras shop HÄR och skriv till mig i en kommentar vilket smycke ni tycker skulle passa mig bäst till min bröllopsdag och en kort motivation till det.

♥Jag vill även passa på att tipsa om deras smycken de har till fyndpriser och de hittar ni HÄR.♥

Dessutom får du 10% rabatt på alla örhänge om du uppger rabattkoden “sojka

(rabattkoden gäller tom 4 mars)

Tävlingen avslutas 4 mars kl 23:59, vinnaren presenteras i samma inlägg som tävlingsinlägget så fort som möjligt dagarna efter och du får själv hålla koll i min blogg för att se om du vunnit.

Vinnaren kontaktar sen mig via mail för att få vinsten. Lycka till!

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

Grattis till vinnaren som är…

Annika Nilsson
med den vinnande kommentaren:

“Åh, GRATTIS!!! Önskar er ett underbart bröllop och ett lyckligt äktenskap!

Du är ju en helt fabulous tjej så det är klart att du ska ha ”Fabulous Chain” när du gifter dig! Ett helt underbart halsband med pärlor och kristaller, och som både är ”högtidligt” och även lite crazy! Tror att det passar dig perfekt! Snyggt är det minsann, precis som du!

Gillar på FB sedan länge (Annika Nilsson)”

Det är faktiskt så att det blev Fabulous Chain både som armband och halsband. Så Annika Grattis än en gång och maila mig på info.sojka@gmail.com så skickas vinsten! 🙂