Sen jag började köpa in ekologisk mat har jag öppnat ögonen mer och mer åt Willys i Staffanstorp. Jag handlar på flera ställen men blir mer och mer besviken på de andra affärerna. Många har blivit bättre men hos Willys hittar jag verkligen allt.
Det som är svårt att hitta annars hittar jag på Willys. Tex ekologisk ost och ekologiskt bröd. Och dessutom goda varianter.
Något jag fortfarande inte hittat är ekologisk matlagningsgrädde. Finns inte det eller?
Dessutom är det alltid fint och fräscht i affären.
Finns gott om ekologisk frukt och grönt.  Dessutom är det till bra priser så det behöver inte bli dyrare med eko. Osten kostade 29kr. Var en mindre bit men fortfarande inte mycket dyrare än andra varor.
Du kan köpa ekologisk hönsfärs som kostar 36kr och är helt galet gott. Gör jag köttbullar med och de blir gudomligt goda.
Just kött brukar vara svårt att hitta bra sortiment och till rimligt pris men på Willys finns det riktigt bra sortiment.
Jag är väldigt glad att det ligger så nära och idag är vår kyl fylld med ekologiska varor.
Willys har även sitt egna märke Garant som finns i ekologiskt alternativ och till jättebra pris! Och smakar jätte bra! Jag hade dock önskat pålägg som nöt och kyckling i ekologisk men det kanske kommer.

image