Bilden är klickbar. =)

Igår morse ammade jag för sista gången men det visste jag först idag att det skulle bli. Isak vaknade på strålande humör kl 06:30 och jag tänkte en bra stund innan jag bestämde mig och det kändes helt rätt. Upp och fixa gröt och Isak blev mätt och belåten. 🙂 Lite vemodigt då den tiden är slut som hör till spädbarnstiden och den första tiden som mamma. Amningen är så mycket mer än bara mat man kommer så nära sitt lilla mirakel och man får ett speciellt band känner jag. Och det känns lite som om man släpper efter det bandet. Men någon gång måste man släppa det som sagt och jag valde idag. =)
Jag började delamma när Isak blev 7 månader och ganska fort blev det bara morgonamning som jag kände är bara lite snuttande för han. Spännande, känns som man går in i en helt ny tid hi hi, Isak börjar bli stor! =D Redan om 4 dagar blir Isak 8 månader!
—–
Oj vad det regnar här. Isak sover och jag njuter av tystnaden och hör bara dropparna falla mot fönsterbläcket. Oj oj vad poetisk jag blev. 😉 Men det är sjukt mysigt tycker jag. Jag tycker det är avstressande på något sätt och man känner att det är helt ok att bara va. 🙂