Ja var ska man börja. Igår mådde jag dåligt och jag har mått så dåligt idag med. Jag har inte riktigt kunnat njuta av att vara hemma med barnen. Får så dåligt samvete för att jag är så lättirriterad på barnen. Men ja de bråkar hela tiden så man blir tokig på de.

Igår så mådde jag så dåligt. Typ samma känsla som när man får panikångest eller panikångestattack. Jag började känna panik och mina händer bara skakade. Ringde till M och berätta men sa att det kan också vara att jag ätit dåligt. Har varit med om något liknande förr när jag ätit väldigt dåligt.

Jag hade precis orkar fixa maten och började käka när jag pratade med M och tänkte är det panikångest så vet jag att M:s röst lugnar. Nu låter det som att det brukar vara så. Nä jag har inte haft panikångest på väldigt många många år men M är en sån trygghet i mitt liv så vet att det skulle hjälpa. Jag tror aldrig jag har öppnat mig med detta tidigare i min blogg och kan nog inte helt öppna mig heller. Men jag känner att jag läst mycket om det här med att många mår psykiskt dåligt och att det är så många som skäms om att berätta men jag tycker det är så synd att det fortfarande är sån hysch hysch med psykisk ohälsa när det är nått av det vanligast i detta land. Så många som mår psykiskt dåligt på många sätt. Jag mår toppen nu men jag har gått igenom mycket i mitt liv som lett till lång lång tid av ångest och panikångestattacker.
Det igår påminde mig om detta men när jag ätit färdigt och efter en stund släppte det så det var nog bara min kropp som skrek av näringsbrist. Så det blev ju bättre men den satans förkylning jag fått nu har verkligen ett stadigt och jobbigt grepp om mig.

image

En lördag full av syskonkärlek ha ha. Och en romantisk middag bjöd jag på till mina grabbar.

image

Och jag lyckades också med 4 maskiner tvätt och nu sitter jag här och håller på att hosta ut lungorna. De ligger väl snart på vardagsrumsbordet. Tur barnen precis somnat. Hade ju varit en otrevlig syn he he. Nä nu håller jag tummarna om att imorgon bli bättre!