suddig

Tyvärr inte mycket till bilder från igår.  Men denna bilden togs från kalaset vi var på i lördags. En suddig bild men den säger så mycket. Elias vill inte sitta still och det vill inga barn på senaste. Elias har hittat sin extramamma. Han trivs så mycket hos henne och hon trivs så att ha hand om Elias. Fina och goa Kristina som jag hittat i byn. Eller hittat och hittat. Det var ju egentligen Claudia i Malmö som hittade henne först då dom också är ganska nya här i byn. Knäppt nog går ett av våra barn på samma avdelning på dagis här.

Igår var vi hembjudna till Kristina och hennes familj. Dom bor i ett jättemysigt hus och man blir lagom avis för jag kan tänka mig bo exakt som dom. Hur mysigt som helst. Go som hon är så anpassade hon fiket till att jag kör diet och gjorde fruktsallad, glass och kaffe. Glassen skippade så hallå där om du nu hakade upp dig där. 😉

Det var super mysigt och det är en sån supermysig familj som man känner att man kan vara så avslappnad med. Ja jag är tacksam för att lära känna dom. ♥ Men det är verkligen en massa oväntat som hänt sen vi flyttade hit och det mesta är positivt!