image
Smygfoto från olycksplatsen. M med rutig jacka på huk och kollar till den skadade.

Klockan 16:00 en timme innan jag slutade jobb. Då ringde det på dagis och dem sa att Isak fått kokade vatten över sig och jag skulle komma så fort som möjligt! Att vi sedan också skulle åka in och kolla upp det hos en läkare.

Jag ringer M och säger att vi får mötas upp då vi får ta bilen till vårdcentralen. Jag skyndar till dagis och M skyndar sig med för att hämta honom. Och vad händer? Jo M är med i en olycka på vägen för när han svänger in på en väg så hör han pang så har en cyklist kört in i honom. <— Tidningen igen! 😉 Skämt och sido..

Så nu väntar man på vad nästa grej ska vara?! Olyckor brukar ju inte komma ensamma.

Jag avslutar så klart med att säga att vi behövde inte åka in med Isak för det var inte så allvarligt ändå och olyckan sambon var med om kunde varit värre med trots 2 ambulanser och en polisbil som kom.

Så med detta hoppas jag turen är på väg att vända!

___

Uppdaterat! Såg att flera undrat så skriver ett svar som jag också skrev på facebook om hur det gick till dagis.

“Ja det var ju inte så allvarligt men jag var ju jätte orolig först. Men sånt ska inte hända och dagis fröken sa också att det varit någon som brutit mot regeln och tagit ut sin kopp te på bänken som man inte får och Isak hade dragit ner koppen över sig. Dem kommer så klart ha möte på dagis om detta då sånt inte får hända och speciellt då dem till och med har en regel om det att inte ta med kopp kaffe eller te ut! Tack! Det kunde ha gått värre och antagligen hade det inte varit helt nytaget te då fröken också fick lite över sina händer då hon precis försökte rädda situationen men tydligen tillräckligt varmt för att hon tyckte vi borde kolla upp det men när jag väl ringde så sa dem att det inte är lönt att åka in om det “bara” är första gradens brännskador att det är först när det blir andragraden och med blåsor man får åka in för att kolla. Isak verkar läka det själv väldigt fort men gud vilken bild jag hade i huvudet på väg till dagiset! :(“