…eller nästan helg menar jag ha ha och här sitter jag med mitt kaffe. Inte stressad men efter att ha somnat kl 20:00 igår med Isak och få sovit ut, något som var väldigt längesen, så borde jag ha gått upp direkt när klockan ringde kl 06:00. Men nä, jag är bra på att snooza ändå.

Vad roligt att se så många som deltog i Weleda tävlingen. Kommer blir svårt att bara välja ut 3 vinnare! Ska försöka hinna det ikväll.

Snart är det iaf helg och det ska bli så himla skönt. Denna veckan är nog den vecka jag känner mig mest sliten av jobbet men sen är det säkert också  förkylningen som är på väg som bidrar och vädret. Det är så kvavt och räligt.

Som ni ser så har jag även ändrat de övre rubrikerna i bloggen. Längst upp till vänster stod det ju BLOGGEN och det var där man var tvungen att klicka för att komma tillbaka till startsidan. Nu har jag tagit bort den som startsidan och för att komma till just startsidan så har jag lagt till rubriken STARTSIDA. Nu kan det ju knappast missförstås? Tack till tjejen som kom men frågan för det är först då jag vet om någon funkar eller inte. Jag tycker ju det ska vara enkelt att förstå min sida så hit med all feedback! 🙂

Spread the love”