…nog med gnäll, nogg med snor! Jag tror snart min näsa fräter bort! För snor verkar frätande på näsan och jag fruktar bara början.

Men som jag sa nog med gnäll! Jag sa jag det! =P

Idag har det hänt så otroligt sjuka saker med. Jag kan inte ta upp det nu men det är helt sjukt hur vissa personer kan behandla andra. Ja media blir nog allt nyfikna om dem skulle få reda på det. Jag blir så lack bara när jag tänker på det!

Ja vi får avvakta och se men jag tror inte det landar där vi är nu. Jag säger bara. BÖNDER! Och sen hoppas jag att fina små bönder inte tar åt sig men det finns en viss kategori så jag blir irriterad på. Tyvärr är många såna lågutbildade och har knappt varit nära en civilisation. RASISTER med andra ord. Visst dem finns inte bara på landet tyvärr och jag menar inte att alla bönder är rasister, läs mina ord! Men jag är så trött på såna och liknande personer.

Nä nu har jag fått spy av mig lite. Ville ju lägga en bild men hur passande är det att lägga en fin bild till detta inlägg? Ha ha nä tänkte det. Men nu är jag igång. Sjuk eller inte sjuk! =D