Ja som den första i rad så är det ju Fnulan jag stalkar. Mer om min nya uppgift kan du läsa här.<– Fnulan är nu en del av Bloggfamiljen. Dem anordnar också tjejkvällar runt om i Sverige och nästa är på torsdag och jag är så ledsen att jag inte kan gå! Men det kommer fler tillfällen.

I Augusti har jag känt Fnulan i 1 år. Vad fan, när jag tänker på det så sjukt tiden går! Galet! Och hur det gick till tänkte jag berätta nu. Jo då jag blev ihopparad med henne då det var min första resa helt ensam och det var mitt första bloggevent och det var ju till Mammabloggkryssningen som jag skulle till med Fnulan som också heter Malin om ni inte redan visste det. 🙂

När vi träffades var det som vi redan kände varandra. Detta var ett nytt steg för bloggandet. Ja inte bara att lära känna underbart fina Fnulan utan också hela bloggvärlden som var en helt ny värld för mig. Psst.. jag på Mammabloggkryssningen i år med!

Bloggar du? Gör du inte det så börja! Sen gör du som jag, bokar upp dig på någon träff. Är du helt ensam, kontakta arrangören och fråga om dem vet någon du kan bli ihopparad med på resan och/eller på plats. Sen brukar arrangörerna lägga upp en länklista på sina sidor på dem bokade så det är bara välja och vraka och besöka och lära känna ett tag innan. Hur skoj som helst!

Ja det var lite bakgrundskoll men det kommer mer! Och gör nu mig en tjänst nu. Gå in hos >Fnulan< och hälsa på och ge henne några extra kramar för hon har så mycket nu! För att kommentera på bloggen måste du bli medlem men det är väldigt enkelt om du inte redan är det.