Jag har sagt upp mig…

I dagarna fick jag besked att jag kommit in för att läsa ett basår på högskola för att sen komma in på högskola och jag har tänkt på det här i typ 15 år så det var väl på tiden men jag kände alltid att vägen till högskola var så lång men plötsligt känns den äntligen nära. Nu kommer jag kämpa och göra allt för att komma in på den linjen jag vill. Ja så nu till hösten så blir Sojka student! 🙂 


Ha ha emellanåt får jag såna glädjeskutt här hemma. Jag är så himla glad och lycklig just nu. Självklart tycker jag alltid en grej som att säga upp sig är skit jobbig och alla kollegor som man kommit nära som man förlorar. Men det är ju en nödvändigt ont som ska göras.

Hits: 1526

12 svar på ”Jag har sagt upp mig…”

 1. Grattis. Det är definitivt aldrig försent. Jag blir klar med mina studier när jag fyller 40 och visst är det tuffare att studera nu än när man var ung men jag ångrar det inte.

  1. Tack!! 🙂 Ja jag närmar ju mig 34 år och jag kommer vara klar när jag är 38 år om jag var tur men om jag blir klar när jag är 40 år så får det bli så med. Jag ser det som en fördel med en massa livserfarenhet. Okej jag har inte pluggat på en massa år men jag är så himla pepp på det! Tack för din kommentar för man behöver ändå höra från andra som är “äldre” som pluggar att det faktiskt är möjligt! Lycka till med ditt pluggande!

   1. Hej. Jag tänker att pensionen blir längre och längre bort så att byta yrke efter en tid är inget konstigt. Jag har bara gymnasiet från förut och valde en yrkeshögskoleutbildning på 2 intensiva år.
    Men innan dess var min tanke också att söka ett basår. Lycka till. 😊

 2. Men va roligt 😃 Jag plugga på senare år jag med och har stora planer och plugga till ssk . Kram och stor lycka till

 3. Kul. Vad ska du läsa till? Jag funderade själv på att studera på högskola innan jag fick barn men det blev inte så. Men jag tog tag i det och sökte in 2013. Idag har jag en tenta nu i augusti, 2 praktikperioder och det där jobbiga examensarbetet sen är jag klar.
  Det är det bästa beslutet jag någonsin har tagit faktiskt att studera på högskolan trots att det var tufft vissa dagar och examinationerna var jättejobbiga.
  Nu väntar jag bara på jobb inom förskolan. Ska även på intervju på grundskolans vikariebank jobba inom förskoleklass och fritids.
  Grattis och lycka till.
  Kramar

  1. Det beror lite på vad jag kommer in på. Kan tänka mig flera men funderar mest på socionom just nu. 😃 Vad härligt att höra om din resa! Tack så mycket! Kram

  1. Tack! Exakt vad jag vill bli vet jag inte men det lutar mest åt socionom men sen får jag ju se om jag kommer in på det. Jag kommer söka flera olika utbildningar och se vad jag kommer in på. Det är ju lite så att ödet ligger på någon annans bord. ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *