Jag är sociala nätverkens all in-mamma!

image

I senaste numret av Mama kan man läsa om #påsmällenpåwebben. Ja det har ju blivit rätt stort där här eller rätt och rätt. Mycket stort har det blivit med det sociala medierna med att blogga, twittra, instagramma, facebooka med mera. Hur ser ni på det hela? Jag personligen kan tolkas som det sociala nätverkets all in-mamma. Visst men ett stort men är ju att folk faktiskt inte vet vad jag INTE skriver. Så visst är jag all-in men jag anser mig ändå nätsmart. Jag har skrivit det innan att jag är väldigt personlig i min blogg men aldrig privat. Jag tycker ju man ska tänka på vad man lägger ut, hur man vill uppfattas av andra och att man faktiskt skapar sig en image på nätet och något att leva upp till sina läsare. Fast jag tycker det är ganska enkelt ändå. Att vara sig själv både på nätet och i det privata livet kommer man längst med. Att spela någon annan kommer man sällan långt på!

image

 

178002_438568109548860_826075764_o

0 svar på ”Jag är sociala nätverkens all in-mamma!”

 1. Härligt att ha träffat dig här o live tycker jag (igen) och så kul när du är med i tidningen (nu kan jag säga att jag kramat en kändis hihihi)

  kramar till dig o familjen från oss 😀

 2. Älskade vännen, vad roligt! Jag är ju med i Vi Föräldrars senaste nummer. Hoppas att du mår bra! Kanske jag och Nova kan komma ner och hälsa på när bebben är född! Saknar dig! Kramar fina vännen!

 3. Coolt att du är med i mama 🙂

  Jag tycker det är lite både och det där med att vara för öppen med graviditeten. Tänkte inte så mycket på det förra gången jag var gravid, då la jag ut en ny profilbild i v 35 när jag var fixad för att gå på bröllop – många som inte visste och det var lite kul. Men nu såhär i efterhand så har jag varit med om en vän på fb som var öppen från start där om graviditeten, skrev mycket, la ut alla magbilder där – men sen dog barnet vid förlossningen – och då känns det ännu värre för då måste man ju förklara sig på fb om vad som hänt när alla vet..
  Så jag håller mig lite hemlig även denna gång, tror inte jag kommer lägga ut nån bild (särskilt då jag har ett MF i bagagen nu som har gjort att jag inte lika lätt tror på att det går vägen) utan skriver nog något när bebisen väl är ute och förhoppningsvis mår bra.

  Visst ska man inte tänka att det går dåligt, det är nog mest för att jag haft så många sorgliga historier omkring mig det senaste året (3 små bebisar som dött fullgångna, antingen i magen eller strax utanför) och så mitt eget MF som gör att jag inte vågar språnget riktigt ..

  Men bloggen skriver jag ju på och det är som du säger kul att läsa tillbaka nu förra gången hur det var osv.

  Kram, det här blev långt 🙂

  1. @Erika – Mamma Till Tino & Alissia, Vad kul! 🙂
   Ja det är verkligen riktigt skoj att kunna gå tillbaka och läsa! 🙂

   Det går bra för mig och magen. Tack! 🙂 Den växer till sig ordentligt. 😉
   kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.