Allmänt

– Första snön och ny vecka –

image

Ja igår small det till ordentligt! Och idag var det så isigt ute. Först kom jag inte ens in i bilen för låset hade fryst och jag trodde inte centrallåset funkade och när jag till slut gav upp att få in nyckeln i låset så testade jag den trasiga knappen för att öppna bilen och vet ni, det funkade! Slita upp dörren och sätta igång värmen för att värma upp bilen. Och vet ni, jag kom i tid till jobb ändå. 🙂

Enligt radion så kom det 20 cm snö i Malmö. När jag körde från Staffanstorp var det -8 grader och när jag kom in till Malmö var det -4 grader. Fy fan vad kallt. Var kom det ifrån. Och på Rockkanalen tyckte de det var lustigt att vi i Malmö fick chock av snön och fick panik att byta till vinterdäck men vänta ska ni få höra. Vi brukar inte få en massa snö förrän i december. Vi har dessutom haft vintrar helt utan snö så bara för att ni får snö tidigt så är det lite skillnad här nere i söder.

Du kanske också gillar...

6 Comments

 1. Sen brukar vi sällan få mer än en snöflinga i taget 🙂 Att det kommer såhär mycket snö på en gång är ganska så unikt ju…

  1. Ja det är ju faktiskt så!

 2. När vi får snö här blir det kaos i busstrafiken.
  Idag kom tre bussar från Hyllie santidigt. Den jag skylle med som inte dök upp och så två bussar till. De borde skärpa sig.
  Jag personligen harar snö och vinter.

  Ha en fortsatt bra måndag.

  1. Ja det blir verkligen kaos i Malmö av snön!

 3. Fast vi i södra sverige är rätt dåliga på vinter 😉 jag gav upp att åka tåg till jobbet idag och jobbade hemma istället, när dom tre första var inställda och det fjärde skulle gå med ett halvt tågset så… nä tack 😉 Vi fick ingen snö alls här, till barnens stora besvikelse.

  1. Skönt att möjligheten finns ändå att jobba hemifrån. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.