Det började med att syrran kom hit på pannkaks lunch! Mmmm… smaskens. Sen skyndade vi hem till vår moster och kusin. Det var första gången syrran fick träffa lille kusin plutten. 🙂 Han visade stolt upp sina nya inköp. 😉 

Till höger så beundrar vår kusin syrran! 😉

Isaks lånade gåstolen och sprang omkring och tyckte den var super cool. 🙂

Väl hemma så kände jag att jag inte kunde vänta med intervall träningen tills imorgon. Så jag packade ner Isak då han skulle sova sitt eftermiddags pass och tog på mig träningskläder och promenerade i det fina vädret ner till parken. Promenaden tog 30 minuter dit, 10 minuter intervall i backe och 30 minuter hem. Jag närmare bestämt tog back träningen 9 minuter och 30 sekunder. Det ska såklart bättras men tog det lite lugnt då det var första gången.

Springa snabbt upp för backen och gör 5 armhävningar och gå lugnt ner.
Upp igen snabbt,gör 6 armhävningar där uppe och gå lugnt ner.
Upp igen och gör 7 armhävningar och lugnt ner.
Upp igen och gör 8 armhävningar och ner.
Upp igen, 8 armhävningar och ner.
Upp igen, 7 armhävningar och ner.
Sen  6.
Sen 5 och sen är det klart! Jag klockar även det så jag kan se hur jag blir bättre och bättre!

Här är backen. Svårt att ge den en rättvis bild för den ser så platt ut på bilden men är ganska brant. På vägen hem hittade jag en bättre backe som jag kommer köra nästa gång tror jag. =)

Går att klicka för större.
Isak sov gott hela promenaden. 🙂
Och kvällens middag:
Köttfärsbiffar med grönpepparsås.
Men vilken rörande liten pojke på Talang. =O Får gåshud. 🙂 Ikväll kan jag bara slappna av för imorgon blir det ingen träning alls eftersom jag körde intervallen idag. Vila hela lördagen. Men visst finns det plats för en liten promenad. 

Ha en fin helg! Kram!